A versenyről

Miről is van szó?

A SzolnokAIR egy egyfordulós városi fotós verseny, melyre középiskolások drónnal készített fotóit várjuk. Szervezője a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Katonai Repülő Intézete.

Ha eddig is fotóztál drónnal, de csak a családi albumot vagy a Facebookot/Instagramot gyarapítottad, itt az ideje, hogy megmutasd a benned szunnyadó kreatív drónfotóst! Várjuk képeidet mindenféle témában. Csak a képzelet szabhat határt!

Hogyan nevezhetsz??

A versenyre legfeljebb öt képpel jelentkezhetsz, melyeket az nkerepulokonyvtar@gmail.com email címre várjuk a neveddel, születési adataiddal, a képek nevével és telefonszámoddal, szeptember 21-ig. Az email tárgyához kérjük beírni: SzolnokAIR.

Formai és tartalmi követelmények:

A versenyen csak saját készítésű, nem manipulált képek indulhatnak. Nem számít manipulációnak a színek, tónusok és a fényerő életszerű beállítása, illetve a felvétel idején keletkezett technikai hibák eltávolítása. A képhez utólag hozzáadott elemek, tartalmak kizárást vonnak maguk után.

A versenyre legalább 8 megapixel felbontású képpel lehet nevezni. A kép rövidebbik oldala nem lehet kisebb, mint 1500 pixel, a hosszabbik oldala nem lehet nagyobb 6000 pixelnél.
A képeket JPG formátumban várjuk, maximális mérete 5 MB lehet

A verseny időtartama: 2018. 09. 03-tól 09. 21-ig
Eredményhirdetés: 2018. 09. 28.

Az első három helyezett értékes (szórakoztató)elektronikai ajándékutalványokat nyer.

A képek kezeléséről és a pályázati követelményekről:

Nyilvánosság és szerzői jogok